Masterclass: regenerativna joga za čakre (posnetek)

Vzpostavi ravnovesje v svojih glavnih energijskih središčih (čakrah) in neguj svoje fizično, duševno, emocionalno in spiritualno 'telo'.

Masterclass: regenerativna joga za čakre (posnetek)

7 čaker (energijskih središč), 7 regenerativnih položajev in 7 manter, ki te bodo skupaj z vizualizacijo pripeljale nazaj v ravnovesje.

S pomočjo regenerativnih položajev, diha, vizualizacije in manter bomo vzpostavili ravnovesje med čakrami, ki bo temelj za vzpostavitev ravnovesja na ravni telesa, uma, srca in duha. Lažje bomo prepoznali kaj nam jemlje, kaj daje energijo in spustili vse kar nam več več ne služi (napetost, stres in tesnoba) zato, da lahko ustvarimo več prostora za tisto, kar si v življenju želimo (lahkotnost, umirjenost, sproščenost, stabilnost). 

KAJ JE REGENERATIVNA JOGA?
Regenerativna joga je najbolj nežna oblika joge, ki prinaša aktivno in globoko sprostitev. Pri vadbi uporabljamo različne in kar se da veliko vadbenih pripomočkov kot so vzglavniki, blazine, odeje in joga kvadri in jogijske položaje zadržujemo dlje časa.  

Čeprav morda navzven ne izgleda, da se dogaja veliko, se znotraj zgodi veliko več. Ne samo, da se sprosti fizična napetost, med regenerativno jogo imamo priložnost prepoznati naše negativne vzorce mišljenja in obnašanja, sprostiti emocinalno napetost in vzpostaviti energetsko ravnovesje.

Vem, da lahko delaš več. 

Ampak ali lahko delaš manj? 


 
Judith Hanson Lasater

KAJ JE VKLJUČENO

 • 75 minut regenerativne joge za aktivno sprostitev in regeneracijo telesa in uma
 • vodena vizualizacija za vsako čakro in njene močne energije stabilnosti, ustvarjalnosti, osebne moči, sočutja...
 • voden dih in mantre za dvig vitalne energije
 • glasba za čakre
 • čas za refleksijo in pisanje
 • posnetek je tvoj za vedno

PRIPRAVI SE NA VADBO

PRIPRAVI FIZIČNI PROSTOR

Med vadbo regenerativne joge se telo hitro shladi, zato obleci topla oblačila, nogavice, morda pripravi odejo s katero se lahko pokriješ. Prinesi čim več trših vzglavnikov ali blazin iz kavča, joga kvadre, odeje, brisače in nekaj z čimer si lahko pokriješ oči.

PRIPRAVI VIRTUALNI PROSTOR

Utišaj telefon in ugasni vse, kar bi te lahko pri vadbi motilo. Če želiš poslušati glasbo, ti predlagam, da jo predvajaš na drugi napravi.

POVEJ BLIŽNJIM, DA JE TO ČAS ZATE

Prosi jih ali ti lahko podarijo 90 minut brez prekinjanja in vstopanja v prostor kjer vadiš. Če to ni mogoče, jih prosi za tišino. 

GOSTITELJICA IN UČITELJICA

Lina Vuk je učiteljica joge in ustanoviteljica Do Yoga with Lina online članstva. Joga ji pomagala do boljše samopodobe, lažjega obvladovanja stresa in tesnobe, večjega zadovoljstva in boljših odnosov, zato svoje znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta prakse z veliko strasti prenaša naprej.

V svojem online članstvu se osredotoča na utelešeno gibanje skozi jogo na stolu, flow ter jin jogo, tehnike čuječnosti, meditacije in diha. Njene vadbe so raznovrstne, razgibane in primerne za vsakogar.

Lina živi na Malti, kjer uči skupinsko in individualno jogo ter sodeluje pri joga oddihih tako v živo, kot tudi na spletu.


NAKUP

 • €20/osebo
 • ALI se nam pridruži v polnem online članstvu za €44/mesec, pridobi dostop do vseh online vadb v živo (12 v mesecu), vseh posnetkov vadb, rastočo knjižnjico krajših videov, brezplačen dostop do mesečnega masterclass-a in druge članske popuste ter ugodnosti! Včlani se tukaj.
 • Masterclass: regenerativna joga za čakre
 • 20

  KUPI ZDAJ