Masterclass: sprosti stres (posnetek)

Gib, dih in zvočna sprostitev za manj stresa, več energije in bolj jasen um.

Masterclass: sprosti stress

Spoznaj tehnike, s katerimi bo obvladovanje vsakodnevnega stresa lahkotnejše! 

Na masterclasu se bomo spoznali s tremi načini sproščanja stresa iz našega sistema ter si povrnili želeno energijo:

♡ TELO ♡
Stres se ujame v telesu in se kaže kot mišična napetost in zategnjenost. S preprostimi joga položaji in drugimi tehnikami gibanja bomo to ujeto napetost pospremili ven iz telesa.

♡ UM ♡
Dih je naše največje bogastvo. S preprostimi dihalnimi tehnikami bomo pomirili naš živčni sistem, izboljšali koncentracijo in zbistrili um, kar bo pripomoglo k boljšemu obvladovanju stresnih situacij s katerimi se soočaš.

♡ DUŠA in ZVOK ♡
Poglobljeno sproščanje z zvokom ti bo pomagalo sprostiti preostalo napetost iz telesa, dvigniti energijo in nahraniti tvojo dušo.


*Predhodno znanje joge ni potrebno za udeležbo.


Svet zunaj sebe je nemogoče kontrolirati. Vse kar lahko obvladuješ v danem trenutku, je tvoj notranji svet. Tam se skriva tvoja največja moč. 

 
Lina Vuk

KAJ JE VKLJUČENO

  • joga položaji in druge gibalne tehnike za sproščanje stresa iz telesa
  • dihalne tehnike za pomirjanje in zbistritev uma
  • vodena zvočna sprostitev za regeneracijo in dvig energije
  • posnetek je tvoj ZA VEDNO

PRIPRAVI SE NA MASTERCLASS

PRIPRAVI FIZIČNI PROSTOR

Izberi prostor, kjer je najmanj motečih dejavnikov, obleci udobna oblačila v katerih se lahko prosto giblješ in pripravi joga blazino ali drugo nedrsečo podlago. Za večji občutek miru, ugasni luč, prižgi svečko in/ali odišavi svoj prostor z nežnim vonjem po svoji izbiri.

PRIPRAVI VIRTUALNI PROSTOR

Utišaj telefon in ugasni vse, kar bi te lahko pri vadbi motilo. 

POVEJ BLIŽNJIM, DA JE TO ČAS ZATE

Prosi jih, da ti podarijo 90 minut brez prekinjanja in vstopanja v prostor kjer vadiš. Če to ni mogoče, jih prosi za tišino. 

GOSTITELJICA IN UČITELJICA

Lina Vuk je učiteljica joge in ustanoviteljica Do Yoga with Lina online članstva. Joga ji pomagala do boljše samopodobe, lažjega obvladovanja stresa in tesnobe, večjega zadovoljstva in boljših odnosov, zato svoje znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta prakse z veliko strasti prenaša naprej.

V svojem online članstvu se osredotoča na utelešeno gibanje skozi jogo na stolu, flow ter jin jogo, tehnike čuječnosti, meditacije in diha. Njene vadbe so raznovrstne, razgibane in primerne za vsakogar.

Lina živi na Malti, kjer uči skupinsko in individualno jogo ter sodeluje pri joga oddihih tako v živo, kot tudi na spletu.


NAKUP

  • €20/osebo
  • ALI se nam pridruži v polnem online članstvu za €44/mesec, pridobi dostop do vseh online vadb v živo (12 v mesecu), vseh posnetkov vadb, rastočo knjižnjico krajših videov, brezplačen dostop do mesečnega masterclass-a in druge članske popuste ter ugodnosti! Včlani se tukaj.