Masterclass: Regenerativna Joga za Globoko Sprostitev (posnetek)

Premagaj tesnobo in stres vsakdana.

Premagaj stres in tesnobo: dihanje in regenerativna joga za globoko sprostitev

REGENERATIVNA JOGA JE NARAVNO ZDRAVILO PROTI  NAPETOSTI, STRESU IN TESNOBI

Regenerativna joga je najbolj nežna oblika joge, ki prinaša globoko sprostitev ter ravnovesje telesa, uma, srca in duha. Z zavestnim dihom aktiviramo parasimpatični živčni sistem, ki nas pripelje v globoko stanje miru in vodi do lažjega obvladovanja stresnih situacij, več jasnosti, stabilnosti in boljšega psiho-fizičnega počutja. Pri vadbi uporabljamo različne in kar se da veliko vadbenih pripomočkov kot so vzglavniki, blazine, odeje in joga kvadri in jogijske položaje zadržujemo dlje časa.

Čeprav morda navzven ne izgleda, da se dogaja veliko, se znotraj zgodi veliko več. Ne samo, da se sprosti fizična napestost, med regenerativno jogo imamo priložnost prepoznati naše negativne vzorce mišljenja in obnašanja ter sprostiti emocinalno napetost.  

Regenerativna joga nam pomaga spustiti vse kar nam več ne služi (napetost, stres in tesnoba) zato, da lahko ustvarimo več prostora za tisto, kar si v življenju želimo (lahkotnost, umirjenost, sproščenost, stabilnost).

KAJ JE VKLJUČENO

 • 90 minut regenerativne joge za globoko sprostitev
 • voden dih za pomiritev živčnega sistema
 • vodena meditacija z vizualizacijo za pomiritev nemirnega uma
 • posebaj pripravljena playlista nežne glasbe za lažje sproščanje
 • posnetek je tvoj ZA VEDNO!

PRIPRAVI SE NA VADBO

PRIPRAVI FIZIČNI PROSTOR

Med vadbo regenerativne joge se telo hitro shladi, zato obleci topla oblačila, nogavice, morda pripravi odejo s katero se lahko pokriješ. Prinesi čim več vzglavnikov ali blazin iz kavča, joga kvadre, odeje, brisače in nekaj s čimer si lahko pokriješ oči.

PRIPRAVI VIRTUALNI PROSTOR

Utišaj telefon in ugasni vse, kar bi te lahko pri vadbi motilo. Če želiš poslušati glasbo, ti predlagam, da jo predvajaš na drugi napravi.

POVEJ BLIŽNJIM, DA JE TO ČAS ZATE

Prosi jih ali ti lahko podarijo 90 minut brez prekinjanja in vstopanja v prostor kjer vadiš. Če to ni mogoče, jih prosi za tišino. 

GOSTITELJICA IN UČITELJICA

Lina Vidmar je učiteljica joge in ustanoviteljica Do Yoga with Lina online članstva. Joga ji pomagala do boljše samopodobe, lažjega obvladovanja stresa in tesnobe, večjega zadovoljstva in boljših odnosov, zato svoje znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta prakse z veliko strasti prenaša naprej.

V svojem online članstvu se osredotoča na utelešeno gibanje skozi jogo na stolu, flow ter jin jogo, tehnike čuječnosti, meditacije in diha. Njene vadbe so raznovrstne, razgibane in primerne za vsakogar.

Lina živi na Malti, kjer uči skupinsko in individualno jogo ter sodeluje pri joga oddihih tako v živo, kot tudi na spletu.

 • Dihanje in regenerativna joga
 • 20

  masterclass

  Kupi zdaj

Mnenja udeležencev

5

Najbolj ocenjeno
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Jasmina

Balzam za dušo in telo

Blažen občutek! Regenerativna joga - balzam za mojo dušo in telo. Tako sem se sprostila vmes (delala na postelji) da sem 2x vmes zaspala! Mislim da si ga bom ob nedeljah večkrat predvajala. Lina, HVALA za tvoj trud.

2 years ago
Morena

Res sproščujoča vadba!

Vadba je bila res sproščujoča, zazibalo me je v miren spanec. Najprej sem razmišljala, da bo ura in pol kar dolga, vendar se je izkazalo, da je čas vadbe še prehitro minil.

2 years ago