Masterclass: ukorenini se v notranje središče

razteg ♡ dih ♡ pisanje

Masterclass: ukorenini se v notranje središče (posnetek)

Naj te umik v notranje središče ob podpori raztega, diha ter pisanja uravnovesi in ukorenini v sedanji trenutek. Naj ti prinese jasen um, stabilna tla in notranjo moč za lažje plutje skozi spremembe vsakdana.  

♡ RAZTEG ♡
Umirjanje fizičnega telesa je prvi korak do umirjenjega, stabilnega uma. Z držanjem pasivnih joga položajev bomo sprostili fizično napetost in izboljšali energijsko pretočnost telesa.  

 DIH 
Dih je naše največje bogastvo. S preprostimi dihalnimi tehnikami bomo uravnovesili naš živčni sistem, zbistrili um in tako lažje prepoznali vse kar na meče iz ravnovesja.  

PISANJE
Poglej nazaj in preštej zmage, blagoslove, vzpone in padce. Naj odsluženo listje odpade. Usmeri pozornost navznoter in poglej kaj je tisto kar krepi tvoje korenine.  

*Predhodno znanje joge ni potrebno za udeležbo.
 


Svet zunaj sebe je nemogoče kontrolirati. Vse kar lahko obvladuješ v danem trenutku, je tvoj notranji svet. Tam se skriva tvoja največja moč. 

 
Lina - Do Yoga with Lina

KAJ JE VKLJUČENO

 • skrbno izbrani jin joga položaji za boljšo energetsko pretočnost
 • dihalne tehnike za ukoreninjanje in osrediščanje
 • vodeno reflektivno pisanje
 • čas za povezovanje in vprašanja
 • posnetek masterclass-a je tvoj ZA VEDNO

PRIPRAVI SE NA MASTERCLASS

PRIPRAVI FIZIČNI PROSTOR

Izberi prostor, kjer je najmanj motečih dejavnikov, obleci udobna oblačila v katerih se lahko prosto giblješ in pripravi joga blazino ali drugo nedrsečo podlago. Za večji občutek miru ugasni luč, prižgi svečko in/ali odišavi svoj prostor z nežnim vonjem po svoji izbiri.

PRIPRAVI VIRTUALNI PROSTOR

Utišaj telefon in ugasni vse, kar bi te lahko pri vadbi motilo. 

POVEJ BLIŽNJIM, DA JE TO ČAS ZATE

Prosi jih, da ti podarijo 75 minut brez prekinjanja in vstopanja v prostor kjer vadiš. Če to ni mogoče, jih prosi za tišino. 

GOSTITELJICA IN UČITELJICA

Lina Vuk je učiteljica joge in ustanoviteljica Do Yoga with Lina online članstva. Joga, dih in čuječnost so ji pomagali do boljše samopodobe, lažjega obvladovanja stresa in tesnobe, večjega zadovoljstva in boljših odnosov, zato svoje znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta prakse z veliko strasti prenaša naprej.

V svojem online članstvu se osredotoča na utelešeno gibanje skozi jogo na stolu, flow ter jin jogo, tehnike čuječnosti, meditacije in diha. Njene vadbe so raznovrstne, razgibane in primerne za vsakogar.

Lina živi na Malti, kjer uči skupinsko in individualno jogo ter sodeluje pri joga oddihih tako v živo, kot tudi na spletu.


NAKUP

 • €20/osebo
 • ALI se nam pridruži v polnem online članstvu za €44/mesec, pridobi dostop do vseh online vadb v živo (12 v mesecu), vseh posnetkov vadb, rastočo knjižnjico krajših videov, brezplačen dostop do masterclass-ov in mesto v zasebni 'cvetim' chat skupini! Včlani se tukaj.
 • MASTERCLASS: UKORENINI SE V NOTRANJE SREDIŠČE
 • 20

  NAKUP