Joga Samo Zate (Online)

Joga po meri zato, da lažje in hitrje prideš tja kamor želiš.

Zakaj individualna joga?

Ker je prilagojena samo tebi in tvojim trenutnim željam in potrebam.

Ali veš, da se je tradicionalno joga izvajala samo ena-na-ena in ne v velikih skupinah, tako kot smo tega vajeni sedaj? Individualna joga ti nudi bolj celosten pristop. Naučiš se izvajati položaje, dihalne tehnike, meditacijo in treninge čuječnosti, ki so primerne zate. Naučiš se kako lahko v danem trenutku najbolje poskrbiš za svoje fizično, mentalno, emocionalno in energetsko počutje. Zato, da lahko stopiš v svojo osebno moč in (za)živiš svoj največji potencial!

Ob prvem srečanju se bolje spoznava, ugotoviva kaj želiš od individualnih ur in kako te lahko pri tem najbolje podprem. Zate bom pripravila program, ki je namenjen samo tebi.

Ne veš, če je to prava izbira zate?

Nudim ti brezplačen in neobvezujoč klic, da se spoznava in mi poveš svoje želje. Če se začutiva, nadaljujeva. Če ne, te napotim h komu bolj primernemu zate.


TVOJA UČITELJICA

Lina je učiteljica joge in ustanoviteljica Do Yoga with Lina online članstva. Joga ji pomagala do boljše samopodobe, lažjega obvladovanja stresa in tesnobe, večjega zadovoljstva in boljših odnosov, zato svoje znanje in izkušnje, ki jih je pridobila skozi leta prakse z veliko strasti prenaša naprej.

V svojem online članstvu se osredotoča na utelešeno gibanje skozi jogo na stolu, flow ter jin jogo, tehnike čuječnosti, meditacije in diha. Njene vadbe so raznovrstne, razgibane in primerne za vsakogar.

Lina živi na Malti, kjer uči skupinsko in individualno jogo ter sodeluje pri joga oddihih tako v živo, kot tudi na spletu.

NAKUP